dilluns, 3 de setembre del 2007

La història interminable

· En poc més d'una setmana Castellar tornarà al seu ritme habitual. Després de la festa major els nens i nenes tornaran a les escoles, els més grans als instituts i els qui treballin, a la seva feina. Més tard podrem votar per a decidir el que volem fer amb l'edifici de la plaça major.
· Avui he llegit un article publicat al setmanari 'el Pregó' on en Jordi Taló donava la seva opinió sobre la situació de les infraestructures al país. Independent de la meva opinió al respecte (ja m'hi vaig pronunciar sobre el tema a l'anterior post) m'agrada veure que els joves que participen(m) en l'àmbit polític a Castellar, parlen (parlem).
· Res més, que comenceu tots el mes de setembre amb molta força, amb ganes de fer coses i amb molt de positivisme. Comencem un nou curs i esperem que sigui profitós per a tots. I pels qui estiguin immersos al món de la política les disputes entre uns i altres continuaran éssent el nostre pà de cada dia... la història interminable, almenys fins les eleccions Generals. Prenem-nos-ho amb filosofia...