dilluns, 10 de setembre del 2007

JNC-CiU: A què voleu jugar?

· Definitivament me'n faig creus. No entenc res. " LA JNC MOSTRA EL SEU DESACORD SOBRE INSTRUMENTALITZACIÓ PARTIDISTA DE L’EDIFICI CULTURAL"- això diu el darrer títol publicat al web de la senyora regidora Montse Gatell. (http://www.ciu.cat/minisite_fitxa_noticies.php?entities=98&type=AL&news_ID=11042isite_fitxa_noticies.php?entities=98&type=AL&news_ID=11042 )


· No és pas la meva intenció carregar-me ningú però com a responsable de JNC i com a supervisora del mateix col·lectiu m'agradaria saber què entenen en Jordi Taló i la Montse Gatell sobre 'mostrar-se en contra de la instrumentalització partidista' quan seguidament presenten un segut de consideracions (afirmacions decidides conjuntament entre JNC i CiU conjuntament- detallen-.

· Vejam, si realment voleu deixar de banda el toc partidista (que això no us creieu ni vosaltres mateixos), potser millor que no deixéssiu emprempta amb les vostres sigles, no trobeu? Perquè de fet, que jo sàpiga avui dia encara les sigles de JNC i CiU tenen connotació partidista, no? O és que potser amb el toc que us han fet des d'Unió ja heu decidit disoldre la vostra formació a Castellar? ... En definitiva, quina és la vostra estratègia? a què voleu jugar?
· Tal com vaig dir a un dels darrers posts publicats està molt bé que els joves, i no sols els joves, ens impliquem al món de la política. I de fet celebro que a Castellar hi hagi sectors a favor d'uns i d'altres, perquè és un bon símptoma de salut política, i de fet així ho van demostrar les urnes. I tan respectables són els 10 regidors del PSC, com els 7 de CiU, com els 2 de l'Altraveu i com els 2 d'ERC. El que no és tan respectable és que dieu una cosa i en feu un altre. Vull pensar que el fet de dir un titular i despré desenvolupar una altre no serà un petit paral·lelisme - o seqüela - de la gestió habitual que possiblement estàveu fent durant el vostre mandat al capdavant del Consistori.
· I per tal de suavitzar l'ambient us deixo amb una cançó dels M-Clan, dies després del multitudinari concert.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que és una mica exagerat tot plegat. És simplement un posicionament raonable, ja que l'obra ha estat iniciada en el govern anterior.

Toni Lomas ha dit...

No t'ho negaré pas Anònim però el fet d'autoenganyar-se crec que no va enlloc. Potser no sigui més que una ximpleria minúscula. Però estaràs amb mi que granet a granet es pot acabar creant una muntanyeta. Les coses s'han de dir pel seu nom i més encara des d'una font política, doncs representes una part de la població, sinó ja em diràs on queda la credibilitat. En qualsevol cas haig d'admetre que en aquest post he estat un xic enrevessat.

Gràcies per la teva aportació.