dijous, 6 de setembre del 2007

Carme Chacón i Duran i Lleida


Article extret del web: http://www.socialistes.cat/ , per Carme Chacon.


“Quan Duran diu que no li posaran les coses fàcils a Zapatero, el que està dient és que li posaran les coses fàcils al PP i a Rajoy”
Chacón anima els diputats i senadors del PSC a “engegar l´elaboració del programa electoral per a Catalunya per als propers quatre anys, basat en el nostre programa social, el desenvolupament integral de l´Estatut i la consolidació del creixement econòmic”.
La presidenta del grup de diputats i senadors del PSC a les Corts i ministra d´Habitatge, Carme Chacón, ha advertit avui que “quan Duran Lleida diu que no li posaran les coses fàcils a Zapatero, el que està dient és que li posaran les coses fàcils al PP i a Rajoy”. Per a Chacón “el missatge no és nou, i CiU prepara el camí per arribar a nous acords amb Rajoy, Acebes i Zaplana”.Chacón ha recordat que aquest “és el mateix PP que va maltractar Catalunya durant vuit anys amb el suport de CiU, el mateix PP que ha atiat la catalanofòbia i el mateix PP que ha presentat recurs contra l´Estatut d´Autonomia davant el tribunal Constitucional”.A més, la dirigent socialista ha afirmat taxativament que “si avui Catalunya pateix la situació de les infraestructures, és per la manca d´inversions en l´etapa del PP, amb la complicitat de CiU”. Chacón s´ha adreçat a Duran Lleida per dir-li: “No es preocupi pels Pressupostos Generals de l´Estat, que compliran estrictament la Disposició Adicional Tercera de l´Estatut perquè els socialistes ens hi men compromès, i complirem com hem fet tota la legislatura”. Engegar l´elaboració del programaCarme Chacón ha animat els diputats i senadors del PSC a “engegar l´elaboració del programa electoral per a Catalunya per als propers quatre anys”. A més, ha detallat que aquest programa s´haurà de basar en tres eixos: “El nostre programa social, el desenvolupament integral de l´Estatut i la consolidació del creixement econòmic com a condició necessària per fer un país socialment avançat”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

JORDI PUJOL...Artur Mas y Durán Lleida.

Por Rafael del Barco Carreras

He oído que enfadado con Artur Mas y Antoni Durán Lleida les amenaza con volver a tomar las riendas. Podría presentarse a las elecciones con ...JAVIER DE LA ROSA, de Conseller de Desarrollo, Juan Piqué Vidal en Justicia, de Presidente del futuro Poder Judicial en Cataluña a Luis Pascual Estevill, y para consellé de la especial sección "Coordinaciones delincuenciales" a Antonio, el hermano mayor de Javier, al que también pagó la Generalitat sin trabajo conocido...y unos cuantos que personalmente me afectaron menos, como Masiá Alavedra, Prenafeta, Farreras, Alegre, Cullell, Romá, Subirá, Oller, Hortalá...etc...etc... y tantos amigos de Javier y Piqué Vidal que formaron el "Club de los Mentirosos" según el piadoso título de la biografía de Pascual Estevill, escrita por el periodista de El Mundo Félix Martínez...
ver www.lagrancorrupcion.com