dilluns, 26 de maig del 2008

Demagògia, joc, ... enteniment i consens.

· La demagògia, el joc, el divertiment, l'estupidesa, la ignorància, el poder, la superioritat, l'engany, el maquillatge de la veritat, el filtratge d'informacions, la veritat, la sinceritat, la communicació, l'enteniment, la confrontació, les expectatives, els objectius, els interessos... totes són variables que entren en joc dins del context polític d'una democràcia aparentment sana.
· No té sentit que algú que s'hi dediqui a aquesta professió, ja sigui de forma voluntària o com a treball remunerat, no tingui aquests aspectes més que assumits. De fet, crec que és una forma de fer que, a llarg termini, siguem millors en aquesta àrea. De vegades, però, és interessant compartir un mateix projecte, i en això nosaltres hi estem d'acord.
· Pel que fa a Castellar, la situació política està més viva que mai. Des que CiU va ser destronada, han entrat en joc, a més d'una altra formació (agrupació d'electors), la ciutadania en actiu. Avui els Plens de l'Ajuntament estan més concurreguts per ciutadans de la vila. I això és bò. És un bon símptoma de pluralitat política i no d'una summissió a una sola formació, a una sola forma de pensar i de veure Castellar. D'això n'hem d'estar tots ben orgullossos, perquè entre tots ho hem aconseguit. Sigui per criticar, per ser criticats, per demostrar prepotència, ignorància, indiferència o bé consens.
· De la mà d'aquesta filosofia constructiva, la Joventut socialista castellarenca encapçala un nou projecte de col·laboració i treball transversal entre diferents ens i sensibilitats polítiques (i no polítiques) per tal d’anar perfilant i estudiant les necessitats, interessos i inquietuds de la població jove.

· Per encetar el projecte, hem proposat un primer acte en el qual es vegin recollides i reconegudes dites sensibilitats; en aquest cas en un acte amb un format semblant al que recull el programa de TVE “59 segons” i “Tinc una pregunta per a vostè”, sota la temàtica de “la joventut i la política”.

· En aquest cas 10 preguntes seran ja proposades, i 10 més seran realitzades pel públic assistent, en el marc de la temàtica que ens ocupa. Es tracta de traçar llaços d’unió i de trobada i no de confrontació.
· Al llarg de la setmana es publicarà el lloc i la hora, així com els noms dels col·laboradors i tertulians en aquest debat-xerrada col·loqui.
(m'acomiado avui amb un tema del disc 'Oxigen' dels Gossos - Corren). Hi seran a Matadepera per la festa major, el proper 31 de juliol).


2 comentaris:

Anònim ha dit...

MANIFIESTO SOCIALISTA- MEDIO AMBIENTE
RESPIRAR NUEVOS AIRES

Nos es imprescindible respirar nuevos aires. Y no solo esto.Nos es necesario respirar aires menos viciados, nos es necesarios evitar los ruidos ensordecedores y molestos que nos rodean. Nos es necesario poder y ver a nuestro alrededor como crecen los arboles (zona 21), y como corren los rios.(como El Besós). No como se mueren las plantas o como se contaminan nuestras aguas.
Aquí como en la salud, el primer paso a dar es el preventivo. Hemos ido demasiado lejos como para que ahora sea facil empezar este camino. Pero se pueden hacer cosas y los socialistas las haremos, empezando por una ley básica del medio ambiente.
El uso de tecnologias limpias nos dejara ver mas dias que el cielo es azul y el vertido de residuos sólidos o liquidos en nuestros rios estará RIGUROSAMENTE CONTROLADO.LOS AYUNTAMIENTOS SOCIALISTAS YA HAN LLENADO UN MONTON DE EXPEDIENTES DENUNCIANDO EMPRESAS CONTAMINADORAS QUE NO SE AVENIAN A RESPETAR LOS DERECHOS DE LOS CIUDADANOS. En este sentido, la oposición firme es la única alternativa viable desde una OPTICA SOCIALISTA.
Especialmente dedicado a la agrupación socialista de Montcada i Reixac para que reflexionen sobre sus teorias y sus practicas del dia a dia.
Joan Segarra.

Anònim ha dit...

El PP pide al PSOE pasar página política al caso de los vuelos de la CIA con presos

* 'No hay que buscar más historias a esto. Las cosas hay que dejarlas que sigan su curso'
* De estos vuelos, dos fueron en la etapa de Aznar y nueve en la de Zapatero
* 'Si el PSOE dice que se siga investigando, el PP también quiere saber lo que pasó'

TORTURAS,TERRORISMO DE ESTADO (GAL),TRAFICO DE AVIONES TORTURADORES ¡¡GRANDES CUESTIONES DE ESTADO!!. GUERRA EN IRAK-AFGANISTAN, FONDOS RESERVADOS.
P.P. Y P.S.O.E. ¿EN QUE SE DIFERENCIAN?

A TODO ESTO LO LLAMAN DEMOCRACIA.
¡¡¡YO NO SOY DEMOCRATA!!!!!
Y ME CAGO EN LA DEMOCRACIA DE TODA ESTA GENTUZA.
EL CAGANET.