dissabte, 12 de maig del 2007

Fes que els joves pintem!!


'Fes que els joves pintem': Amb aquest lema la Joventut Socialista de Terrassa comença la seva campanya pel jovent de la ciutat. Vaig assistir a l'acte de joventut que va tenir lloc el divendres 11 de maig de 2007. En primer lloc vam estar a un establiment anomenat 'Begalú'. Allà l'alde de Terrassa Pere Navarro va explicar els punts més rellevants del programa de joventut per a les eleccions d'enguany. Més tard vàrem desplaçar-nos fins a l'agrupació del PSC de Terrassa, on en Xavier Cardona va explicar el que es faria a continuació. Es tractava de col·laborar amb els quatre joves a llistes pel PSC a Terrassa (Jordi Ballart, Eva Bermúdez, Xavier Cardona i Mariví Orta) i repartir pels diferents bars i zones d'oci un desplegable quadrat on es presenten les propostes joves, simulant una conversa via internet (messenger). També hi apareixien unes paraules de l'alcale i candidat a l'alcaldia, Pere Navarro.
Va ser una nit entretinguda. Després de repartir la informació (ens portava un bus) alguns van decidir desplaçar-se fins a 'Somnis' per a acabar la nit. D'altres vam marxar donat que a l'endemà teníem d'altres actes als nostres municipis.
Per acabar només dir que l'acte va ser molt amè i ens varen obsequiar amb una samarreta i un estoig amb colors, jugant amb el paral·lelisme de 'fes que els joves pintem'. Una iniciativa molt encertada. Felicitats!
Si voleu fer un cop d'ull no dubteu a visitar: www.fesqueelsjovespintem.org

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Toni!

Ja els he demanat informació als de JSC Terrassa. Em va saber greu no poder anar, però teníem feina a Montcada...

Una campanya molt encertada la de JSC Terrassa...

Som-hi! I gràcies per la teva participació al meu blog. Espero que continui... Jo, com veus, sóc fidel al teu blog. Fet inequívoc: sóc l'únic que et deixa comentaris...

Toni Lomas ha dit...

Com ets eh!! Cal recordar d'altres comentaris com ara del Laure o de la Glòria,. Pensa que el meu és un blog jove, nou, i que encara n'és deficitari d'una bona foto d'entrada, dels links pertinents i de moltres altres coses molt millorables. Dona'm temps. Gràcies per la teva aportació Dani! I ja saps que si necessites res, `pots comptar amb mi! Ciau!!

Jordi Ballart ha dit...

Moltes gràcies pel vostre recolzament companys!!!!!!!

Unknown ha dit...

xDDDD Jo també miro els blogs però no els comento gaire... (Lo sufro en silencio).

VISCA VISCA VISCA CASTELLAR SOCIALISTA!

Toni Lomas ha dit...

Tingues per segur que, alemenys des de Castellar, rebreu el recolzament que necessiteu quan ens ho demaneu, sempre i quan no hi hagi alguna causa de força major que ens ho impedixi. Gràcies per acollir-nos a tots plegats. Realment a Terrassa un se sent molt a gust. Gràcies!