dissabte, 16 de juny del 2007

Ignasi Giménez, el teu alcalde.

(La fotografia corrspon a un sopar jove celebrat la setmana passada en motiu de la victòria a les urnes).

· Passades les eleccions del 27 de maig d'enguany, aquest matí dia 16 de juny de 2007, a les 12h ha tingut lloc el ple de constitució del nou consistori a Castellar del Vallès als jardins del Palau Tolrà.
Ha estat un acte històric i emotiu. Recordem que després de més de dues dècades l'Ajuntament de Castellar ha estat en mans dels regidors de la formació de Convergència i Unió )CiU).

· Durant l'acte han intervingut varies persones entre d'altres en Pepe González i en Jordi Roman Roman, el regidor més gran i més jove, respectivament.
· Han intervingut, a més,( un cop s'han fet les votacions pertinents i havent-se proclamat el candidat pel PSC, Ignasi Giménez, com a nou alcalde) els cap de llista de la resta de formacions i els dos d'ERC i de l'Altraveu.

M'agradaria elogiar, evidentment, el discurs d'en Giménez però no m'agradaria acabar aquest 'post' sense felicitar l'ex-alcaldessa de Castellar del Vallès pel seu to serè, agradable i cordial durant la seva intervenció en aquest acte.
· Pel que a ERC cal dir que la intervenció d'en Permanyer no ha estat massa ben rebuda pel públic assistent.
· Els dos regidors de l'Altraveu han recordat la seva visió i ganes de treball pel poble i des del poble.
· Finalment els resultats de les votacions han estat els següents:
- Jordi Permanyer: 2
- Montse Gatell: 6
- Ignasi Giménez: 10
- En blanc: 2

· Segons la llei electoral vigent, en cas de no existir majoria governarà qui tingui més representació. Ha estat el cas del PSC.
· Per tot això, ara si ho podem dir en veu alta: Ignasi Giménez, el teu alcalde.