dimarts, 24 d’abril del 2007

Presentació de la Candidatura a Castellar del Vallès

Tal i com s'anuncia al web local http://www.socialistes.cat/ambit/castellardelvalles/Noticies/Noticies_Internes/view.asp?id=191740&indexable=True , unes 500 persones assistiren a l'acte de presentació de la candidatura del PSC de Castellar del Vallès a la Sala Blava de l'Espai Tolrà

Podria explicar moltes coses sobre l'acte, des de la preparació fins l'acomiadament. Però no és el que avui vull explicar. Avui el que vull expressar és l'enorme sentiment d'orgull que sento pel fet de poder formar part del projecte dels socialistes a Castellar.

Ni sóc cap de llista ni tampoc estic a un lloc realment rellevant de la mateixa. Tanmateix no vaig poder evitar sentir esgarrifances en el moment en el qual l'Ignasi Giménez, candidat a l'alcaldia pel PSC, pujés a l'escenari, inmers en una onada d'aplaudiments i elogis.

Si suemem això al recolzament, simpatia i complicitat dels assistents, no puc sentir-me més orgullós, content i molt agraït a tothom, i especialment al partit per confiar en la meva persona.

Gràcies a tothom,
gràcies Ignasi.

1 comentari:

Maria Elena ha dit...

Tot un èxit de presentació, va ser emocionant. Benvingut a la blogsfera company!