dijous, 8 de maig del 2008

Reformes

Avui un dia especial. Dies després del nomenament de Rosa Culell com a directora general del CCMA hi ha hagut nous canvis. El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha nomenat a l'admirable Mònica Terribas com a nova directora de TV3. El senyor Oleguer Sarsanedas seguirà al capdavant de Catalunya Ràdio.

Per fi podem dir que s'imposa la raó a l'interès polític pel control dels mitjans de communicació públics catalans. Realment ha estat una notícia molt interessant. Jo acostumo a seguir (sempre que puc) la periodista cada nit al programa 'La nit al dia'.

Armand Querol, el membre proposat pel PPC, no ha assistit a la votació. Fonts pròximes han explicat que en cas d'haver-hi assitit hagués optat per l'abstenció.
La resta de membres (tots els presents) han aprovat per unanimitat el nomenament dels nous càrrecs.

La Llei que s'encarrega de vetllar per la indepèndencia dels mitjans públics catalans va ser aprovada al 2007.

Res més, felicitar el nou nomenament d'aquesta fantàstica, professional, premiada, reconeguda i respectada periodista catalana com a directora de TV-3. Segurament avui sigui el seu últim programa, en el qual ella hi sigui al capdavant. Si és així, molts la trobarem a faltar.